PSY-NATURA Online Önismereti Kurzus

Virtuális tér és online világ: két olyan fogalom, melyek korábban nem léteztek, széles körben nem voltak ismertek. Mozogni, kapcsolódni, ismereteket gyűjteni, szórakozni, kikapcsolódni, s megannyi más tevékenységet folytatni ma már kiválóan lehet a virtuális térben, online is. Az internetnek köszönhetően kevesebb mozgással, csekélyebb energiaráfordítással többet érhetünk el, ráadásul környezetbarát módon. A PSY-NATURA Online Önismereti Kurzus elvégzése lehetővé teszi, hogy hosszabb időt töltsön elmélyülve lelkének benső világában kísérettel, vezetéssel, igény szerint személyre szabott terápiával kiegészítve.

A PSY-NATURA Online Önismereti Kurzus dr. Gőgh Edit neurológus, pszichiáter főorvos praxisára épülő, online, tehát interneten keresztül végezhető egyéni önismereti program. A páciensekkel való korlátozott találkozások a virtuális térben folytatódnak, illetve az ott megszülető kapcsolatok kiteljesedhetnek a valós világban. A diagnózis megállapításához, és a terápiás terv kialakításához nélkülözhetetlen a személyes megjelenés.

A „Lélektől Lélekig” módszer - a gyógyulás mellett - a nagyobb lelki egyensúlyra való törekvésben, és a szellemi növekedésben, fejlődésben is segít. A biorezonancia alapján működő állapotfelmérés megmutatja az ember teljes, testi-lelki-szellemi státuszát. A gyógyszeres és az egyéb, több évtizednyi tapasztalaton alapuló kezelések, harmonizálják az emberi szervezetet, elősegítik és támogatják a test-lélek-szellem egyensúlyát.

Egy utazásra hívjuk az érdeklődőket. Egy társasutazásról van szó, mert online kurzusunkat párhuzamosan bármennyien végezhetik, mégis mindannyian egy közösségben érezhetik magukat. Munkahelyünkről, mindennapi életünk világából, még napokra is alig tudunk kiszakadni, nemhogy hetekre elutazhatnánk. A PSY-NATURA Online Önismereti Kurzus 10 héten át tartó utazást biztosít a test-lélek-szellem kalandos világában.

Az ilyen utazás ugyanúgy felkavar és megnyugtat, elborzaszt és gyönyörködtet, kimerít és felüdít, mint egy külső utazás. A részletekben való elmerülés és elemzés mellett biztosítani szeretnénk az átfogóbb összefüggések, önvalónk és életünk felülnézeti szemléletét. A kurzus anyagában jelen van a hagyományos orvoslás, filozófia, pszichológia, alternatív gyógyászat, spiritualitás, kommunikáció, kapcsolatépítés. Hallgatóink fejlődését a tudományos orvoslás, ősi filozófiák bölcsessége, a legfrissebb pszichológiai kutatások eredményei, alternatív módszerek és gondolkodásmódok fogják garantálni. Zenével megfestett előadások, képekkel, szemléletes ábrákkal illusztrált jegyzetek, az útmutatókban tanmesék, tesztek, kérdések és feladatok segítik a lelki-szellemi haladást, épülést.

A téma érzékenysége miatt egy online kurzus erőssége, hogy nem kell személyesen megjelenni, ha valaki nem akar, és inkább „névtelen” maradna az online világban, de mégis a hasonlóan gondolkodók és cselekvők közösségében érezheti magát. A Facebook közösségi oldalon lehetőség van a PSY-NATURA Önismereti Csoporthoz való csatlakozásra, ahol gondolatébresztő posztok, hasonlóan gondolkodók társasága vár hallgatóinkra. A csoport privát, tehát biztosított a diszkrét jelenlét, de a bátor feltárulkozás lehetősége is adott, legyen az gondolatébresztő bejegyzés vagy a hozzászólásokban történő dialógus.

Kurzusunk szakmai képesítést ugyan nem nyújt, de a témák úgy kerültek összeállításra, hogy segítsék a résztvevők mindennapi életében jelentkező kérdéseivel, nehézségeivel, betegségeivel való bátor és eredményes szembenézését. Pénzen sem az egészség, sem a lelki béke nem vásárolható meg. Aki szeretne tenni önmagáért, az aprópénzre váltható, gyakorlatias segítséget fog kapni.

Lao-Ce gondolatai tartalmazzák eszmeiségünk alapjait:

„Cselekedj a természet rendje szerint,
Sose erőszakold a dolgokat,
Ne keresd a túlzott élvezeteket,
Lásd meg a nagyot a kicsiben,
Lásd meg a sokat a kevésben,
A rosszat is jóval viszonozd.

A PSY-NATURA Online Önismereti Kurzus valójában 4 x 10 hetes különálló, egyenként két részletben is elvégezhető kurzusból áll. A csomagok témakörök szerint tartalmazzák a 10 hétre való előadásokat, jegyzeteket és útmutatókat. A hallgatók számára orvosi és technikai segítséget biztosítunk. A kérdésekre válaszolunk. A tennivaló csupán annyi, hogy az érdeklődők regisztrálnak a www.psynatura.hu oldalon, majd kiválasztják a nekik megfelelő kurzust és előfizetik. Közben minden szükséges információt megadunk.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!

Engedje meg, hogy mihamarabb hallgatóink sorában üdvözölhessük!

Fordítson időt önmagára, tegyen olyat, ami feltölti, egészségét, lelki egyensúlyát és személyes fejlődését szolgálja! „Lélektől Lélekig” PSY-NATURA Online Önismereti Kurzus Dr. Gőgh Edit neurológus, pszichiáter főorvossal, akinek lelkivezetői jelmondata ez: „Meghallgatlak, megértelek, elfogadlak - tehát szeretlek!”

A PSY-NATURA Önismereti Program Csapata

Akik most végzik vagy már elvégezték a kurzusaink egyikét

"Végzem a tréninget, nagyon érdekes és gazdagító. És ebben a tempóban, ahogy most állok pont jó, épp eltalálnak azok a szavak és mondatok, amikre most leginkább nyitott vagyok. Hálás vagyok ezért a kurzusért! Köszönöm szépen! Szeretettel."
Kati (B.K.)

"Kedves Főorvosnő minden szavával, megnyilvánulásával szeretetet sugároz még a képernyőn keresztül is. Megnyugtató, hogy a kedvesség, a szeretet ilyen erővel árad felénk és a szakszerű segítség elérhető számunkra. Ajándék mindannyiunk számára, senkivel, semmivel nem pótolható Ajándék! Köszönöm szépen a lehetőséget, örömmel veszek részt a kurzuson, már a Psy-Natura csoport megléte is szebbé-jobbá tette életem, amit hálás szívvel köszönök!"
E.M.F.

"A mindennapokban felém áramló szomorú hírek (ismerőseim köréből) megerősítik bennem a lelkemmel, önmagammal való törődés fontosságát. Mennyi betegség, mennyi tragédia elkerülhető lenne, ha idejében felismernénk önmagunk problémáit, elindulnánk a megoldás útján. Ezt az utat, a megoldás felé vezetőt választottam, immáron az önismereti kurzus harmadik leckéjével ismerkedem. Sok tekintetben homályos látásom kezd kitisztulni. Időnkénti gondjaim gyökere ott volt az orrom előtt és nem láttam meg, nem tudatosult bennem az ok. Ha akkor hallom ezeket a tényeket feltáró szavakat, ha elmélkedésre időt szánok, akkor hamarabb kilábalok a szinte megbetegedésig jutó problémáimból. Most már egyre erőteljesebben érzem, látom az önismeret, a lélekre figyelés fontosságát. A lecke előadásának minden részlete, az irásos anyag mondanivalója új látásmódot adott, nyitott életemben. Nagyon-nagyon köszönöm! "
M.F-né

További véleményekért kattintson ide

"Őszintén és minden túlzás nélkül állítom, hogy nagyon jól kidolgozott a lecke, jól felépített, jól érthető. Főorvosnő talán nem érzi, hogy mennyire magával ragadó az előadásmódja és mondanivalója. Az Isten ismeret után talán ez a második fontos téma, mely nagyon meghatározza az életminőségünket és tevékenységünket. Minden segítő területen, ápolói szakterületen, lelkisegítőknek, tanároknak, szociális területen dolgozóknak, bárkinek fontos lenne ezen a képzésen részt venni. Ezeken a területeken kreditpontok szerzése kötelező, továbbképzések által. Egyetemistáknak szabadon választható tantárgyként is el tudnám képzelni.Lehetséges-e ezt számukra ilyen formában elérhetővé tenni, hogy fejlődjenek és a kreditpontot is megszerezzék? Sok helyen az intézmény fizeti a képzés költségeit. "
B.G.

"Szeretettel köszöntök Mindenkit! Itt a csoportban többször olvastam, hogy mennyire fontos önmagunk, benső világunk felfedezése, megértése és elfogadása. Milyen fontos a lelki egyensúly, az egészség, azt saját életem során megtapasztaltam. Azért is örülök, hogy az Önismereti kurzus során lehetőséget kapok, ismeretek szerzésére, feltöltődésre, személyes fejlődésre. Már az első lecke nagy segítséget nyújt problémáim feldolgozásában, az okok feltárásában, bízom benne,h ogy a megoldás felé visz. A kiváló írásos anyagot is nagyon szépen köszönöm! "
B.J.

"Bátran biztatok mindenkit hogy jelentkezzen az önismereti kurzusra mert nem bánja meg .Én már jelentkeztem és megkaptam az első leckét Csodálatosan hitelesek Gőgh főorvosnő szavai és szakmai felkészültsége tanúságtételei betegeiről inspiráltak hogy menjünk végig az úton ahol fogják kezünket és segítenek nehézségeinket legyőzni!"
Dr. G.I.

"Munkámhoz hozzátartozott, hogy folyamatos képzésben vettem részt. Eddig még nem volt részem ilyen sokat adó, érthetően megmagyarázó, ábrával szemléltető élvezetes előadásban, részletes leírásban, amit e kurzusban tapasztaltam. Szeretném, ha a 4 témakörön túl is folytatódna ez a képzés, mert nagyon nagy szükség van a fejlődésre e rendkívül bonyolulttá vált világunkban. Hálás vagyok az alkotóknak, hogy ilyen nagyszerű kurzussal segítenek bennünket. Kívánom, hogy áldás kísérje tevékenységüket az elkövetkező esztendőkben is!"
E.

"Hosszú éveken át abban a tudatban éltem, hogy úgy általában "rendben" vagyok, rendezett az életem. Amikor a Psy-Natura csoportba léptem, a naponként kapott építő gondolatok, bölcs mondások, tanítói történetek, írányított kérdések, a csoporttársak reflexiói egyre szélesebbre tárták bennem a lélek, a szellemi tudás kapuját, egyre több mindent megláttam a csodálatos világból, egyre jobban csiszolódtam és észrevettem rejtett hibáimat. Rádöbbentem, hogy magasabb, minőségibb szinten is élhetnék, de ezért fejlődnöm kell, tenni kell érte, felszínre hozni a változásra megérett szemléletemet, viselkedésemet. Érzésekben- lélekben sokat gazdagodtam és nem volt kérdés számomra, hogy az önismereti kurzuson részt vegyek. Karácsonyi ajándék lett számomra a hír, hogy elkezdődött a kurzus. Most az első lecke után elmondhatom, hogy nem volt még részem ilyen sokat adó, jól érthető, képekkel, hanganyaggal, előadással gazdagított képzésen részt venni. Rendkívüli, hogy a szakterületükön kiváló szakemberek állították össze a képzés anyagát, ami erősen érződik. Örömmel tanulok, hiszen a legjobbat hozza ki belőlem, a kiválóságra való törekvést, így szeretnék szeretteim és mások javára lenni. Tanulni szeretnék mindvégig, hiszen ez egy csodálatos lehetőség a legszebb életre. Hálás vagyok a lehetőségért, hiszem, hogy ebben részt venni áldásos, hatását minden nap érzem. Köszönöm szépen az együttműködést, köszönöm azoknak is, akik akár egy jó szóval is segítették és ezután is segítik életemet."
M-né

"Kerestem azt a csoportot, közösséget, ahol mindez fontos érték. Megtaláltam. Immáron a 4. lecke tanulmányozásánál is rádöbbentem, hogy mennyivel több az élet, mint amit eddig érzékeltem. Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mit jelent számomra ez a "mindennapi eledel" s mit jelent a közösség, melyben lehetőség van efféle fejlődésre, sok-sok örömre, élményre, megnyilvánulásra, párbeszédre. Örülök, hogy itt lehetek!"
M.F.E.

"Munkámhoz hozzátartozott, hogy folyamatos képzésben vettem részt. Eddig még nem volt részem ilyen sokat adó, érthetően megmagyarázó, ábrával szemléltető élvezetes előadásban, részletes leírásban, amit e kurzusban tapasztaltam. Szeretném, ha a 4 témakörön túl is folytatódna ez a képzés, mert nagyon nagy szükség van a fejlődésre e rendkívül bonyolulttá vált világunkban. Hálás vagyok az alkotóknak, hogy ilyen nagyszerű kurzussal segítenek bennünket. Kívánom, hogy áldás kísérje tevékenységüket az elkövetkező esztendőkben is!"
E. F-né

Gyakran Ismételt Kérdések | GY.I.K.

Dr. Gőgh Edit neurológus, pszichiáter, főorvos gondolkodásmódjában és praxisában a nyugati és a keleti orvoslást ötvöző sokoldalú szakember. Neurológusra van szüksége? Olyan pszichiáterre, aki egyben kiváló pszichológus is? Nem szeretné gyógyszerekkel „mérgezni” magát? Szeretne a természet rendje szerinti homeopátiás készítményekkel gyógyulni? Talán még egy életmódtanácsadó is jól jönne? Mindezt dr. Gőgh Editnél egyben megtalálja!
Módszere a „Lélektől Lélekig”, vagyis személy szerint figyel az ember egészére, testi-lelki-szellemi egységére. Ön dönti el, hogy a hagyományos gyógyszeres kezelést választja-e, vagy inkább megpróbál egyéni úton, természetes eszközökkel, homeopátiás szerekkel egyensúlyba kerülni.
Módszere ötvözi a személyes és a virtuális foglalkozást. A gyógyulást nem kaphatja meg egy pirula lenyelésével, azonnal. Az egészség egy út, melyen a nagyobb önismeret által, segítséggel, de önmaga erejével haladhat a testi-lelki egyensúly irányába. Közben tanulhat, szellemileg is fejlődhet.
Bárki elvégezheti, akit érdekel saját egészsége, lelki békéje és gondolkodásában, viselkedésében szeretne fejlődni. Egy sikeres vállalkozás irányításához helyes önismeretre és érzelmi életünk egyensúlyban tartására, fejlődésre való nyitottságra van szükség. Személyes és kapcsolati életünkben vannak elakadások, útkeresések, irányváltások. Az emberi élet közepén sokan úgy érzik, hogy zsákutcába jutottak. Egy szétesés után összerakni magunkat, s rátalálni a boldogulás és boldogság útjára, nem egyszerű feladat. De az emberi élet lenyugvó szakaszában is lehet számos kínzó kérdésünk.
Szörfölni, ismereteket gyűjteni, kikapcsolódni, szórakozni, s megannyi más tevékenységet folytatni ma már kiválóan lehet online, a virtuális térben is. Az internetnek köszönhetően kevesebb mozgással, csekélyebb energiaráfordítással többet érhetünk el, ráadásul környezetbarát módon. Dr. Gőgh Edit lenyűgöző előadói stílusa az online térben is nagy hatást gyakorol hallgatóira. Lélektől lélekig ható szavai személy szerint megérintenek és segítik a lelke világában való elmélyülést. Közben érezni fogja, hogy kísérik, vezetik ezen a belső úton. Igénye szerint az online kurzust személyes találkozással, állapotfelméréssel és személyre szabott terápiával egészítheti ki.
Az online megoldásnak köszönhetően, a várhatónál lényegesen pénztárcakímélőbb. Nem beszélve a ráfordított időről! Ma egy pszichológussal, pszichiáterrel, pszichoterapeutával való egyszeri találkozás 10-20 ezer forintba kerül. Ehhez jön még 10-20 alkalommal az útiköltség, s ami a legdrágább, az idő. Ugye már kiszámolta, hogy ez mennyit jelent a valóságban? Dr. Gőgh Edit egy-egy 10 héten át tartó kurzusában meghallgathat 10 előadást, melyhez 10 tanulmányozásra szánt jegyzet és 10 feladatokat és gyakorlatokat tartalmazó dokumentum társul.
Egy-egy kurzus két részletben is befizethető és elvégezhető, de ha egyben befizeti a teljes összeget, kedvezményben részesül. Díjkedvezményben részesül, amennyiben több kurzust is elvégez. A másodjára elvégzendő kurzusra 5%, a harmadikra 10%, a negyedikre 15%-os kedvezményt nyújtunk. Ennek feltétele, hogy az először regisztrált e-mail címéről rendelje meg az újabb kurzust. A kurzust végzők továbbá kedvezményt kapnak, ha konzultációra, állapotfelmérésre, kezelésekre jelentkeznek be dr. Gőgh Edit rendelőjében.
Regisztráljon a www.psynatura.hu oldalon, válassza ki az Önnek megfelelő kurzust és jelentkezzen rá. A befizetést követően nyitjuk meg az előfizetett anyagrészt. A soron következő lecke hetente, ugyanabban az időpontban válik elérhetővé, előfizetésének lejártáig, és a kezdéstől számított 180 napig maradnak hozzáférhetőek. A további tudnivalókról levélben adunk részletes tájékoztatást.
Az egészség megőrzése, a lelki egyensúly megtartása nagy kihívás stresszes, rohanó, lelkeket kiszipolyozó világunkban. Ha időt szán a test-lélek-szellem világában való elmélyülésre, akkor megtapasztalhatja a belső szabadságot és békét, miközben sokat tanulhat egy olyan szakembertől, aki több évtizednyi praxisa során több tízezer embernek segített a gyógyulásban. Konkrét javaslatokat fog kapni saját életvezetésére nézve, hogy harmóniában és egészségben élhessen.

A 10 hetes kurzusok tartalma:

 • Előadás hanganyag formájában.
 • Olvasmányos, tudományt népszerűsítő stílusban, gyakorlatias szemszögből megírt, képekkel, ábrákkal illusztrált, kb. 10 oldalnyi írásos anyag.
 • Konkrét, gyakorlatias feladatok, melyek elvégzésével kipróbálhatja a tanultak való világban való működését és segítségükkel ismereteit tapasztalatokra válthatja.
 • A kurzust végzők kedvezményt kapnak, ha konzultációra, állapotfelmérésre, kezelésekre jelentkeznek be dr. Gőgh Edit rendelőjében.
Már a kurzus alatt kapcsolódhat a Facebookon található PSY-NATURA Önismereti Csoporthoz, nem csak virtuálisan! Az Önismereti Program keretében szervezünk előadásokat, kulturális-önismereti társasutazásokat, ahol együtt lehet Csapatunk tagjaival és ápolhatja a közösséget mindazokkal, akik az Önismereti Programban részt vesznek.
Egyikünk sincs a teljes igazság birtokában és azt sem tudjuk, hogy ki hogyan éljen helyesen, de jöjjön, alkossunk közösséget, maradjunk kapcsolatban, és keressük együtt kérdéseinkre a feleleteket! Ne fogadjunk el az előre legyártott válaszokat! Az ember szabadnak, keresőnek, botladozónak, hibáiból sem tanulónak, szerethetőnek, szeretni valónak, szeretetre szomjazó, halhatatlanságra vágyó lénynek született! A közös emberi, lelkünk hasonló vágyai, problémái, fájdalmai és örömei összekötnek valamennyiünket. Az élet legnagyobb kihívása értelmes célokat kitűzni és formát adni a gondolatoknak, melyekben megtestesülhetnek.
Elérhetőségek
 • psynatura3@gmail.com
  06 / 56 / 461 248
 • PSYCHO-NATURA Bt.
  5440 Kunszentmárton, Mátyás király út 21.
  Cégjegyzék száma: 16-06-001941
  Adószáma: 26014429-1-16
  Bank számlaszám: 11745042–20002664
  IBAN: HU18 1174 5042 2000 2664 0000 0000

Minden jog fenntartva © 2020 PSYCHO-NATURA Egészségvédő és Szolgáltató Betéti Társaság